skönhetstips

Hahaha tycker egentligen att det är jätte töntit att lägga ut skönhetstips för man låter som en sån som tror att dom kan allt men jag tycker själv det är kul att läsa så här får ni några som jag "gjort" själv

Hår

  • Anväd hårinpakning minst 1 gång i veckan. Hårinpakninen fungerar och visar bättre resultat om du bäddar in håret i en handuk.
  • Efter att du fönat håret så att det fortfarande är fuktigt så ska du gärna sätta i silkesdroppar i topparna. Efter att du gjort det så måste du fortsätta föna så att det inte ser fett ut. Silkesdropparna hjälper mot torra och kluvna toppar. (jag änvänder det själv ↓)
  • om du vill fixa en snabb volym i håret så ska du blöta fingertopparna och gnugga in i hårbotten.
Huden
  • Skrubba kroppen 1 gång i veckan och skrubba ansiktet även 1 gång i veckan (med inte lika grov skrubb.)
  • Tvätta ansiktet varje kväll med sminkborttagning (om du använder smink) och tvätta på morgonen men då bara med vatten.
  • Tvätta dina sminkborsta ofta kanske 1 gång varannan vecka. Först vatten, shampoo, vatten sen balsam! Balsamet är även viktikgt för det gör dom lena och inte så spretiga efter shampoot.
  • Anväd inte ansiktsmask för ofta! Kanske 1 gång per vecka/varannan vecka
Sen har jag en sista sak! Om ni vill ha vita tänder så ist för att göra blekningar eller så (haha när ni blir älder alltså) Så doppar ni tandborsten i bikarbonat och borstar tänderna med (bara utanpå tänderna och svälj ej!) sen spottar ni ut, sköljer munnen och ja :) gör det 1 gång i veckan och om redan någon vecka så kommer ni att se skillnad! Det var en som vi känner, hennes tandläkare berättade det här och det funkar. Vet dock inte om det är så bra när man är liten/ung men tror inte att det spelar någon roll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0