Everything

Everything will be okay in the end.
If it´s not okay, it´s not the end.

Corny

image description
Hahaha ja det var värt att gå till ica för den där.. Men nej det var mysigt för att Millan snackade med mig hela vägen! Gullig som hon är!, tack ♥ Jag ska vara med henne lite senare imorgon :D

köparns

Hej!
Nu sitter jag här i mörkret, earth hour u know, och snart gå upp till ica. Okej nej vi har tyvärr inte släkt.. :(
Jag och Lovisa åkte hem till nacka, helt osminkade, fula och trötta vid typ 12 tiden. Vi har varit ute och joggat, tränat lite, ätit glass och bara tagit det lungt. Maja skulle sovit hos mig ikväll men det blir inte så. Nu ska jag knalla upp till Ica och ta o ringa Millan.

Fina du

<3


American Pancakes

Godmorgon!
Medveten om att jag inte bloggade igår så ska senare idag berätta om vad jag gjort. Idag så skulle jag först på stan med Lovisa som sovit här och sen efter det så skulle jag till nacka med några kompisar men hoppar nog det. Jag och Lovisa har precis ätit frukost och ska snart fixa oss.


skönhetstips

Hahaha tycker egentligen att det är jätte töntit att lägga ut skönhetstips för man låter som en sån som tror att dom kan allt men jag tycker själv det är kul att läsa så här får ni några som jag "gjort" själv

Hår

  • Anväd hårinpakning minst 1 gång i veckan. Hårinpakninen fungerar och visar bättre resultat om du bäddar in håret i en handuk.
  • Efter att du fönat håret så att det fortfarande är fuktigt så ska du gärna sätta i silkesdroppar i topparna. Efter att du gjort det så måste du fortsätta föna så att det inte ser fett ut. Silkesdropparna hjälper mot torra och kluvna toppar. (jag änvänder det själv ↓)
  • om du vill fixa en snabb volym i håret så ska du blöta fingertopparna och gnugga in i hårbotten.
Huden
  • Skrubba kroppen 1 gång i veckan och skrubba ansiktet även 1 gång i veckan (med inte lika grov skrubb.)
  • Tvätta ansiktet varje kväll med sminkborttagning (om du använder smink) och tvätta på morgonen men då bara med vatten.
  • Tvätta dina sminkborsta ofta kanske 1 gång varannan vecka. Först vatten, shampoo, vatten sen balsam! Balsamet är även viktikgt för det gör dom lena och inte så spretiga efter shampoot.
  • Anväd inte ansiktsmask för ofta! Kanske 1 gång per vecka/varannan vecka
Sen har jag en sista sak! Om ni vill ha vita tänder så ist för att göra blekningar eller så (haha när ni blir älder alltså) Så doppar ni tandborsten i bikarbonat och borstar tänderna med (bara utanpå tänderna och svälj ej!) sen spottar ni ut, sköljer munnen och ja :) gör det 1 gång i veckan och om redan någon vecka så kommer ni att se skillnad! Det var en som vi känner, hennes tandläkare berättade det här och det funkar. Vet dock inte om det är så bra när man är liten/ung men tror inte att det spelar någon roll.

Slutet av april, början av maj 2011

Bästa tiden förr året (om jag inte räknar med sommarlovet) var i slutet av april och början av maj. I slutet av april åkte jag med min pappa till London. Jag och pappa har inte varit så "tajta" sista åren för lite saker som hänt och så. Jag tror kanske det var därför jag uppskattade den här resan så mycket. Jag fick vara ensam med pappa, utan mina syskon, utan ingeting syskon och allt. Min syster jobbade i London förut men jag hade aldrig varit där.  Det var som sagt första gången jag var i London och det är nu min favorit stad!
Innan jag åkte så sa alla till mig att det typ alltid regnar i London men vi fick bara sol! ↓
Hahaha jag var bara tvungen ^_^
Aja iaf så var det suuper kul, mysigt och allt! Allt, allt, allt var bra! Vi bodde mitt i London fast i typ ett kvarter som var jätte mysigt! Kändes som att du va i Thai typ. Här bodde jag ↓
Men  nu orkar jag inte berätta mer utan ni som inte har varit i London tycker jag verkligen ska åka dit!! Jag älskar London! Mamma lovade mig att vi skulle åka nu i vår fast haha det tror jag inte blir av.
Men här är iaf lite bilder! ↓
Laduree!!
Abercrombie and Fitch! ♥ (Skit svårt att hitta, du får lukta dig fram)
Så nu orkar jag inte visa fler bilder från London! Men nu ska jag ta och berätta om maj..
I början av maj,  typ två dagar efter london så åkte jag, mamma, min syrra (malin) och min brorsa (lucas) till Mallorca. Resan var så lyckad och vi hade det jätte mysigt! Jag orkar inte berätta så mycket så ni får bilder ist.

Hemma idag

Åh vaknade tidigt idag av att alla smsade och ringde mig för dom undrade vart jag va. Men jag fick vara hemma idag och mamma tyckte även att det var bäst så. Först för att jag var hängig igår och typ feber sen för lite andra saker också. Känns dock tråkigt att jag inte får höra alla! Men jag överlever nog. Aja jag ska väl gå upp och få i mig lite frulle snart och sen ska jag se på film eller nått :)


Trött

Ligger i sängen som vanligt, haha nej men jag är trött så ska nog seriöst sova snart (!) Efter maten gick vi till nya lägenheten och kollade lite saker. Nästa vecka.. :( Hoppas på det bästa ♥ Men ja, som sagt så ska jag sova tidigt idag både för att jag är trött och mår inte så bra. Hoppas ni har haft en bra dag ♥
Hahahaha fin bild^^ Men såhär såg jag iaf ut ut idag!

Back for good

Hej!
Åhh jag är redan nervös inför imorgon! Tänk att sjunga inför alla sjuor!? fy asså.. Hehe hoppas att jag blir sjuk eftersom min brorsa är sjuk och jag ligger just nu i sängen och fryser och är hängig :/ blir att sova tidigt idag för jag vill ju se alla andras <3
Annars då? ;) Haha min dag har varit bra! Idag var det faktiskt väldigt roligt i skolan! Skrattade, lektionerna gick fort och vi var i aulan på spanskan och såg på typ film :) Juste ska även berätta vad jag ska göra i helgen men det tar vi sen ;)
image description
image description
image description

A&F

Idag hade jag på mig:
Abercrombie tröja Abercrombie ljusgrå kofta och Drdenim jeans. När jag var ute bar jag det men även en till Abercrombie kofta som var mörkgrå och sen min jeansjacka. Till det hade jag även mina vita låga Converse och min Hilfiger väska :)


Sov gott

Nu ligger jag i sängen och ska ta och sova nu. Jag är så trött på min blogg! Ska fixa snart! Men nu ska jag iaf sova eftersom jag ska upp kl 6.15 imorgon.
Köpte inget på stan utan pappa hämtade ut mina mediciner.


En sak ni kanske inte visste

Ni kan hoppa över det här för det är bara tråk text!!
update: Hehe texten kändes känndes så ointressant så strök över den
En sak ni kanske inte visste är att jag har bott i Sigtuna. Jag flyttade till Stockholm när jag skulle fylla fem år och jag saknar Sigtuna så otroligt mycket! Även fast jag var så liten så var dom första åren i Stockholm ganska jobbiga. Sigtuna ligger dock typ bara 1 timme här ifrån. Jag och mamma ska nog åka till Sigtuna snart och fika på tant brun, åka till vårat hus, dagis och allt! Vi brukar åka dit ibland på typ middag eftersom vi har väldigt många kompisar kvar där. I Sigtuna finns det en internatskola som heter SSHL där b.l.a min mamma jobbade och mina kompisar nu går. SSHL är en privatskola och även ett internat. För er som inte vet vad det är så är det så att du bor där under terminen men kan åka hem på helgerna, eller vissa iaf. Det finns kanske sju stycken "hem" och eftersom mamma jobbat där sen jag var liten så har jag ibland fått sovit över där. Själv tycker jag att det är jätte fint, mysigt, de hittar på saker, filmkvällar och alla är så trevliga! Dom är som en stor familj :$ Det är typ från 13-18. Jag skulle själv gått på SSHL men nu eftersom jag flyttade till Stockholm så blir det jobbigt att åka varje dag och därför går jag här i stan. Jag hade nog ändå bara gått på skolan och inte internat eftersom jag hade bott nära. Tyvärr är det jätte svårt att komma in och du måste stå i kö jätte länge. Jag kom nog in för att jag har stått i kö sen jag var liten. Haha kungen har gått där och även bott på internatet :D :$
Om jag ska säga någon nackdel så är det att man måste ha uniform. Fast det kan även vara nice, fast..
Lite bilder från Gant Rowing Race SSHL

Stan igen

Hej!
SKa strax springa ner på stan och möta upp syrran min och vi ska gå och kolla på kläder.
Precis ätit lite glass med bär vilket var gött! I skolan övade vi på låten vilket jag själv inte tycker lät bra.. :( Vet inte om jag kommer våga på torsdag! När jag var lite var jag skit modig ju! sjöng solo för 13 000 (!!!!) Fattar ni!? dock var det inte en hel låt men iaf! Aja jag sitter här och har försökt ladda upp bilder från sytemkameran men det funkar inte! Hehe tror jag har för många bilder för det går så segt. Så tyvärr får ni inga bilder på min outfit just nu.
så ni kan få några bilder från förra påsken när vi var på landet ♥

Haha

Som ni kanske märkte i förra texten så såg jag när jag lagt ut den att det blev massa fel i texten men är inne på mobilen så går inte att fixa! Tror ni överlever ;) och juste de tre bilderna är tre bilder på dit jag bl.a. ska :D


r e s a

Ligger i sängen nu och ska sova. Har varit ute på långpromenad med mina syskon och nu har jag precis duschat. Var på stan idag med syrran, brorsan och mamma och imorgon ska vi jag och Malin nog ner igen för vi hann aldrig prova lite några saker för dom stängde precis då :( Juste en till sak jag är super glad för vi har bokat resa! Min sommar kommer även bli grym för har fått reda på massa saker idag, Yeah! :D Berättar nog sen om ni vill. Sov så gott!


http://perfectsmile.blogg.se

Jag är med och tävlar hos dom här sötnosarna! två av dom går i min skola och de tre andra gick i min gamla. Jätte söta är dom alla fem! Deras uppdatering är grym och älskar när dom lägger upp bilder på saker som dom "vill ha". Tycker absolut att ni ska klicka er in på deras blogg och t.o.m vara med i tävlingen!! Annars kan ni iaf länka dom i eran blogg, facebook, instagram eller något för dom är värda era läsare också! Har månag gånger tyckt att dom är så söta för dom kan vara sig själva och skiter i vad dom andra säger. Har sett lite på fb och dom som kastar skit på dom har inget liv och är bara avundsjuka för att dom har kul och allt! Tjejer sluta inte med det ni tycker är kul bara för att andra stör sig på det! ♥

http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se
http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se
http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se 
http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se  http://perfectsmile.blogg.se 



Lunch

hej!
Kommit hem från skolan nu och sitter och äter Lunch/mellis. Om ett tag så ska jag och syrran kanske ner på stan eftersom jag inte gick på stan igår.  Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag! var en snabb och rolig dag med mysket skratt! Haha fattar inte vad det var med millan idag, kunde inte sluta garva.

10. Din profilbild med flest "likes"


9. En bild på den personen som vet mest om dig

Lovisa♥
Jag finns för dig dag och natt och jag vet att du klarar det här! Vi träffas hela tiden men det var ett tag sen vi gjorde något och jag vet varför. På fredag ses vi och då ska jag göra det bäst! min syster, min kusin, min bästavän, mitt allt.  jag älskar dig!


8. En bild som visar hur du mådde förut

det går seriöst upp och ner hela tiden. Jag mådde intet dåligt förut men inte bra heller.
Så ni får två bilder:
Haha någon som fattar?

7. En person jag vill träffa just nu


Byxor

I veckan så ska jag köpa ännu ett par nya byxor för nu har  jag bara två som jag gillar och det blir llite jobbigt :(
Jag ska först typ köpa ett par jeans, vill ha ett par nya bootcut! Men sen så vill mamma köpa ett par färgade till mig. Så juste nu sitter jag och tittar runt lite, dock har jag inte hittat ett par Bootcut men här är några.
vilken av färgerna tycker in att jag ska köpa? tror rosa eller orange

Våffeldagen

Hej, kom precis hem från att varit på middag hos några. Jag gick tidigare för orkade inte vara kvar eftersom jag mådde illa, var jätte trött och aa. Idag åkte jag till nacka ist vilket var jätte mysigt. Vi var uppe vid huset, var ute, gick, hoppade studsmatta och frossade i oss våfflor, typ ;) Juste tack för dom söta kommentarerna jag fått! Blir jätte glad och det stärker seriöst ens självförtroende. Sen kom mamma och hämtade mig samt körde mig till maddagen. Smart som jag är så hade jag precis ätit våfflor så åt knappt något där. Kände mig lite dum men dom förstår nog.

Bussen

Sitter på bussen ut till Nacka. Maja skulle kommit till mig men hon hann inte så då undrade hon ifall jag kunde komma till henne :) dock blir det inte så länge för mamma hämtar mig runt halv fem.


Maja kommer

Godmorgon!
jag ska snart rycka upp mig och fixa mig klar. Maja kommer nämligen hit och vi ska gå på stan! Jag fick ett Hollister presentkort igår av min syrra/hennes pojkvän John. Tack så mycket! Så jag kommer gå dit och se om jag hittar något! Sen senare ikväll så ska vi bort på middag! Ni får ha en fin dag!

6. Vad du ska göra i sommar

Vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar. Eller jo vi har bokat lite saker så troligtvis kommer min sommar se ut såhär:

Dalarna till Landet i Leksand och sen landet i Rättvik.
Finland! (kanske två gånger!)
Sen ska jag till Italien, Milano och där ska vi typ bila.
Sen ska jag till Monaco och sen Frankrike där vi förmodligen kommer att hyra hus i Nice någon vecka.

Sen kommer jag även att vara ute i skärgården med båten, vara i Nacka :D haha Nacka är typ det jag mest ser fram emot i sommar när vi badar i Glasan, i poolen, går till Macken och köper glass, spelar tennis på tennisbanan och sover på studsmattan, grillar och myser på berget. Nacka är helt klart bäst! ;) Sen ska jag på Ung mm.

Sommaren kommer bli grym!



5. En bild på en tid du saknar

Sommaren 2011 ♥

Gotland med Lovisa
Runmarö
Finland med släkten
Sen Öland, Dalarna, Ung allt

4. En bild på dig och någon i din familj

Jag och Mallan på Mallis förra våren ♥

3. Bild på något som betyder mycket för dig

Wilda betyder mycket för mig. Vet inte hur jag kommer klara det när hon går bort! Men hon är inte ens två år så vi får hoppas på att hon får många fler ♥
Första dagen ♥

Idag


Kapananen familjerna!

Hej!
I helgen har jag hållit hus hemma hos Kapanen familjerna vilket har varit jätte mysigt! Kan ta och berätta lite för er då. Igår åkte jag som sagt till Majs skokla, som tur va så kom hon och mötte mig/jag hann inte komma hela vägen. Gick hem till Mummi där dom nu bor och åt mellis på ballen, hoppade studsatta, var med Elias på kvällen och har haft det så mysigt! Känns som att det har varit sommar ♥ Iaf så sov jag hos dom och idag har vi varit ute, hoppat studsmatta och varit inne i stan och shoppat. Eller dom gjorde för mina pengar var hemma.

Kapanen

Sovit hos Kapanen så därför har jag inte bloggat och kommer vara här idag så blir bloggen när jag kommer hem :)


God morgon

Nu på morgonen så har jag gått en långpromenad med min syrra, beach 2012! ;) Om ni undrar så givk vi en långproenad igår kväll också! ;) Haha men ja. Juste nu är Mickis, Millan och Magda i Romme! och typ alla andra. Hoppas ni har det bra! :D
Jag ska snart äta frukost och sen hoppa in i dushen. Måste skynda mig nu!
två bilder på mig och Majsan från helgen ♥

studiedag imorgon

Just nu ligger jag i min säng och chattar med lite folk. Blir så ledsen när jag får höra allt! Vänner är till för att ställa upp.

Haha yeah! Var bara tvungen eftersom att jag aldrig har det^^ Imorgon så har ju typ alla det? Eller iaf hemma hos mig! Både Nea och Mallan har. Aja jag ska iaf soova ut imorgon och kanske träna med Malin på morgonen. Kommer även vara hemma med Nea till typ.. vet inte men sen tar jag iaf bussen till Nacka och möter Maja vid hennes skola och vi åker sen hem till Mormor och vi kommer säkert vara ute :D kanske men Elias också?.. På kvällen åker jag nog in till stan med Lovisa och träffar kompisar ♥
Kolla på min syngga brutta!




ALL STAR

Här är får ni en bättre titt på mina nya Conerse ♥ Fundar på om jag ska köpa ett par rosa också! så  snyggt till sommaren när man har shorts och typ en vit blus :D Men även bra att jag har mina vita för dom passar ju till allt!

Anonym

Anonym om lösenord:
Du kan gissa vem men jag vill bara säga att jag vill ha lösen:)<3

Sorry men jag vet inte vem du är så vore gulligt av dig om du skrev namn :) ♥

Photo Booth

Haha jag älskar Photo Booth!  ♥ Har suttit med det ett tag nu så här får ni fyra bilder ;)

Här är några från tidigare, kanske haha typ 4 månader sen^^

Neon

Här är en bättre bild på min nya T-skirt så att ni ser färgen :)
Haha ser ni den svarta pricken på tröjan? Direkt efter att jag tog bilden så såg jag att det kröp blev jätte rädd men sen såg jag att det bara var en nyckelpiga^^ haha hade ju suttit ute på Ballen så den kom nog därifrån ;)


lösenord

Ska skaffa lösen på bloggen nu så det kommer nog upp på fredag. Ni som vill ha det får kommentera det nu! i det här inlägget! Jag får skriva till er på fb bara ni skriver namn och efternamn här!
Haha jag är fin^^ där ser ni iaf lite av min tröja jag har på mig idag ♥

Shoppat, vitt, orange och blått!

Hej! Idag så var jag på stan med mamma och min syrra. Vi fikade först och sen gick vi på stan. Fick med mig lite saker hem och här kommer det lite bilder. Sorry för suddiga bilder




Hehe jätte suddig men men. Iaf ett par nya Dr Denim jeans!


Nya Converse!


suddig.. Ett fint vitt linne som har mönster i ryggen, ja ni ser ju ;)


Ny Neon orange T-shirt! (svårt att fånga färgen på bild)


Nya sommar shorts! ser kontiga ut på bilden så ni får se dom på sen!

dåliga bilder i know men glömde systemkameran hos mamma :/
haha några trappsteg till henne men ja orkar inte

Stan med mamma

Nu ska jag öta upp mamma på stan för hon får sluta redan nu pga allt som hänt. Vi ska köpa byxor till mig och kolla lite. Hör av mig sen när jag är hemma igen
bild från söndags, hehe ful bild på mig :)

Tack för att ni finns

Tack för att ni lyssnar på mig, tack för att ni finns för mig, tack för att ni peppar mig när det är som värst, tack för att ni hjälper mig att ta rätt beslut, tack för att ni tänker på mig i alla lägen och även ser vad som är bäst för mig. Utan er hade jag aldrig klarat av det här. Ni är dom finaste syskonen på jorden, min förebild och allt! Ni är bäst och jag älskar er!! Lucas har varit mitt största stöd sen allt och det var dig jag gick/går till när jag var ledsen. Jag bara grät och grät och den enda som kunde få stopp på det var du! När jag inte klarade av att sova ensam utan bara grät så flyttade du in min säng till dig och sa att jag inte behövde oroa mig. Jag fick bo där hur länge jag ville bara jag kände mig trygg. Snart fem år så har du varit mitt största stöd vilket du fortfarande är. Skulle inte klara av att vara ifrån dig mer en 1 vecka. Vet aldrig hur jag kommer att klara det här. Men jag ska lyssna på dig för jag vet att du har rätt och allt kommer bli bra. Vet aldrig hur jag ska kunna gottgöra dig!


Ta slut

inte igen, vill inte komma in i den här skiten igen. Längtar till den dagen då du ändrar syn på allt.


S H I T I L O V E

Ikväll så har jag varit och farmor och farfar och ätit middag vilket var mysigt. Håller nu på att kolla på top model sverige så det blir nog kanske nått inlägg till idag! ♥
'

2. Bild på dig och din bästa vän

Mina kussar ♥ Dom är dom bästa på hela jorden! Finns alltid där, skrattar, glada, fina, snälla, bäst! När jag känner mig nere och får träffa dom så är det som att (haha) komma till himlen för jag glömmer bort allt för ett tag för vi har så kul! Eller då syftar jag mer på Maja och Elias för jag och Lovisa har en helt annan relation och den är miinst lika bra! Jag älskar er alla tre!

Sen har jag även andra kompisar som är såå underbara, finaste och även bäst där med! Jag räknar även dom som mina närmaste ♥
(Gammal bild)
Jag älskar er och finns alltid liksom ni funnits här för mig nu när det har varit lite "jobbigt" med både skola och utanför ♥  Jag litar på er till 100% Ni är så otroligt fina!

Noodles

Idag slutade jag runt 15 och nu är jag hemma och ska snart börja med plugget.
Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft!
Skolan gick rätt fort idag för att vara tisdag, kort dag dock ;)
har nästan inga bilder från idag så ni får nog fler sen!

Magdalena

Atm så sitter jag och Magdalena i skolan. Tove och Maja gick precis, krya på er! Snart har vi slöjd och sen musik? Typ ;) lovar er att jag ska blogga ikväll efter jag gjort spanskan!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194732756.jpg" class="image">


Jag har namnsdag idag!

Wiho tyckte att det var värt att skriva! Det är så sjukt på mina namnsdagar! när jag va liten en gång så frågade jag mamma när jag hade namnsdag och då kollade hon så kom hon ut och sa, Céline grattis på namnsdagen! sen idag så satt vi vid matbordet och snckade om när folk hade namnsdag. Då sa jag att jag har någon gång nu i mars så fick jag reda på att det var idag för typ 5 min sen! Hahaha mina namnsdagar är coola ;) satteh..
g r a t t i s ! till mig..

Things happen for a reason


Sleep

Nu ska jag ta och sova! wiho längtar redan till helgen! kommer bli feta nice! berättar mer sen men sov gott mina vänner!

fixa bloggen

Hahaha Maja sa till mig att jag borde byta header och det håller jag med om! Har typ haft den 2-3 år snart.
Ska fixa det så fort jag kan sen ska jag nog även skaffa lösen på bloggen.
Men nu har jag kollat tv och ska nu titta runt på lite kläder. Jag och Pappa ska ner på stan nu i veckan för vi måste även köpa nya jeans. Tror det blir ännu ett par Drdenim, så sköna! Eller så kör jag på ett par nya bootcut jeans. Mina Gul&blå sitter inte bra! Sen vill jag även köpa ett par minnetonka skor! så fina. Tänk dom till min marinblå jacka eller en "ridjacka" eller en fin typ barbour. In love! Fast vissa av skorna är jätte fula. Man ska inte ha höga och inte för låga. Här är lite saker som jag vill ha.
Eller..
Jag kan inte bestämma mig vilken jag vill ha, skulle bli jätte glad om ni kunde skriva vilka ni tycker ♥
sen lite fler saker jag vill ha..
fast känns lite sent att skaffa den nu ;)

Tagen av Lovisa


åh

Kom precis upp till pappa och det började dåligt! Jag va glad och allt så ska jag ta fram en outfit till någon dag så frågar jag papppa:

Jag: pappa har du tvättat min marinblå G tröja?
Pappa: eh.. ja..
Jag: Åh vad bra
Pappa: nej det är inte bra

Så går jag och tittar på den så har han tvättat den fel så den har blivigt skit liten! åhh att han aldrig lär sig! Jag undrar hur många gånger han har gjort så! Det jobbiga är att innan jag la den i tvätten så tänkte jag verkligen, vågar jag att pappa ska tvätta den. Aja jag ska prova den och så annars så ska pappa köpa en ny!

Haha om ni undrar vilken jag menar så va det den här ↓


1. En bild på dig + 10 fakta

1. Jag hade hål i hjärtat när jag var liten
2. Jag har astma
3. Jag har 2 syskon och 5 ingeting syskon
4. Mina kusiner betyder allt för mig, skulle inte klara mig utan dom
5. Jag är blyg
6. För typ två sommrar sen så var jag i 8 länder på hela sommarlovet.
7. Jag får ångest när jag tänker på gröna lund
8. Jag ska flytta om ca 2 veckor
9. Jag älskar sommar och älskar att åka båt, ring mm.
10. Jag är jätte rädd för att bada vid båtar men jag gör det ändå.

kult



Hur bor du: lägenhet

Brukar du komma i tid: Oftast
Hur lång är du: 167
Kan du laga mat: Tvek
Vad jobbar du med/pluggar du: 7an, weho
Vad har du på dig just nu: Trosor, strumpor, bh, skjorta, gant tröja & Drdenim 
Har du någon fobi: Klastrofobi 
Hade du en bra kväll igår: Ja
Vilket är ditt senaste inköp: det som jag köpte själv var nog min Tommy Hilfiger tröja.
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Malin
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Ett glas
Vem snackade du med senast: Tove
Varm favoritdricka: varm choklad eller Välling
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten 
När gjorde du senast något riktigt dumt: Ängel du vet
Saknar du någon just nu: Aa..
Någon jag stör mig på: Folk som leker att dom är något
Intressen: Kompisar, kusiner
Senaste person du kramade: Tove eller Ebba
Senaste person du ringde: Hanna
Senaste person som ringde dig: Tove
Vad drack du senast: Vatten

Vill du ha barn: Ja men inte på länge
Längtar du till din nästa födelsedag: Jarå
Har rakat dina ben någon gång: Haha jaa
Är du sugen på något nu: nej, mår illa 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: ibland
Attraheras du av män med skägg: Nej
Micro-pop eller poppa själv: Micropop
Brukar du baka: Ibland så
Röstade du i det senaste valet: Aldrig röstat
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: både och
Vilken låt lyssnade du senast på: White lights
Har någon annan sovit i din säng inatt: tror inte det
Vad tycker du är äckligt: fisk, potatis och kronärtskocka
Har du pengar på mobilen: Alltid

Vilken tid är din väckarklocka inställd på: 6.10
Var köper du dina matvaror ifrån: inte jag som köper
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Beror på
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa: Kläder
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja 
Vad åt du till middag senast: vet inte vad det heter, lucas studentskiva

Kan du vissla: nja
Tittade du på tecknat när du var liten: Såklart
Äger du några popband t-shirts: Nej
När flög du senast: 2-3 månader sen
Pratar du några andra språk: Lite engelska, lite spanska
Har du gråtit offentligt: Ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar: Ja
Vad har du med dig in på bion: läsk och chips
Vad har du för väder: Kallt, soligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: Inte gått där ännu 
När sov du senast på golvet: kommer inte ihåg
Vilken är din favorit drink: Dricker inte
Gillar du din boendesituation: fattar inte men säkert ja
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga: det händer
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna: Haha ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Fjortis
Har du kysst någon det senast dygnet: Nej
Tror du på liv på andra planeter: Nej

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt: du kan
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Nej! fast kommer säkert att göra det
Tycker du om att krama folk: Jarå
Äger du en digitalkamera: Yeman

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det: JA
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: nej
Är du mörkrädd: Haha ja
Tre saker du alltid har med dig: Mobil, nycklar & medicin


Dag för dag

1. En bild på dig + 10 fakta
2. Bild på dig och din bästa vän
3. Bild på något som betyder mycket för dig
4. En bild på dig och någon i din familj
5. En bild på en tid du saknar
6. Vad du ska göra i sommar
7. En person jag vill träffa just nu
8. En bild som visar hur du mådde förut
9. En bild på den personen som vet mest om dig
10. Din profilbild med flest "likes"

Sjunga

Hej, vet att jag inte bloggade igår, eller jo det gjorde jag?
Men iaf så gjorde jag inte det på kvällen för jag var  på studentskiva och så va jag även med Majsan.
Idag är jag trött som alltid på måndagar. Inte nog med det så ska jag snart städa och sen flytta till pappa.
Jag har bilder från igår men jag är inte på hugget av att lägga ut om just nu så ni kanske får dom ikväll.
Juste jag är ledig på fredag! då ska jag åka till Nacka och kanske möta maja vid hennes skola när hon slutar! Det kommer bli grymt.
Hahaha har jag berättat att jag ska sjunga inför alla 7or?! Eller tra andra också. Alla klasser ska framföra två låtar men jag var sjuk när det var uppsjungning vilket var tur! men hon frågade mig och Wille veckan innan om vi ville sjunga duett man hahaha nej det ville vi inte. Sen kom hon ändå in på våran lektion i fredags och ville att vi skulle prova ändå för att  hon ville det och nu har hon tagit det förgivet. Fast tvivlar på att jag kommer komma den dagen.
Har ingen bild som passar så här får ni en bild på min fina

Snabbt

Bloggar när jag kommer hem för vi ska dra till Berns eller Rose nu!

Jag har på mig min vita Gant tröja med skjorta + jeans och till det lockigt hår!


444

Nu sitter jag på bussen på väg till Nacka. Vi hittade ingen jacka, vilket jag redan visste att vi inte skulle göra -.- jag hatar det här! Jag kommer gå till skolan i bara en kofta snart för jag orkar inte leta längre. Men aja jag ska iaf till Maja och Lovisa. Eller jag ska vara med Maja :D det blev lite ändrade planer. Mamma kommer och hämtar mig där ikväll runt halv 18 så att jag hinner fixa mig :)
Det här har jag på mig så länge,

Kofta/Abercrombie tröja/Sunshine Jeans/Drdenim Skor/Converse


Vaknade klockan 8!!

Nu ligger jag i min säng och har typ varit vaken 2 timmar. Vaknade kvart över 8!

Snart ska jag gå upp och äta och sen ska vi fixa oss. Mamma och jag måste ner på stan för att lämna tillbaka lite saker och nog köpa en jacka åt mig. Sen kommer nog Maja hit och vi ska senare åka till min moster. Eller iaf jag :) hoppas Maja följer med! Ska typ dit på fika, hehe^^ men sen så ikväll ska jag på student sak :)

Tagna för bara någon månad sen hemma hos Majsan!


Läs

Ville bara säga att när jag skriver från mobilen så ändrar mobilen ord som jag skrivit och det är därför det kan stå ett jätte konstigt ord helt bara sådär ;)

Hanna idag.. :D


Haha


Untz Untz

Haha diggar min rubriiik!
Haha min dag har varit helt Awesome :D beeest! Jag kan förklara lite kort ;)

På morgonen mötte jag upp M&M vid bussen och vi åkte sen till Slussen och mötte Hanna. Sen åkte vi ut till Värmdö? och där mötte Miles oss. Dom andra kom lite senare, hehe. Men det var iaf kul med roligast hade vi på slutet typ sista timmen. Tråk att M&H åkte ju! :( men iaf Micke underhöll mig och Millan iaf! Hahaha! Sen åkte vi hem typ 17.10 med alla andra. Fast vi tog bussen från Slussen hem till mig. Hemma hos mig bytte jag om och hämtade pengar ;) vi gick sen ner på stan och mötte upp Hanna. Hahahaha vi skulle gå och äta och gick typ runt i 1 h innan vi valde^^ men sen så typ runt 20.30 så drog vi hem too moi och hade det mysigt och Haha roligt. Vi körde lite brottning, tittade tv, snackade och Garvade och Millan som var helt galen! Hahaha men iaf typ vid 23 gick vi med Hanna fast blev lite stopp på vägen, haha och sen satt jag och Millan och väntade på bussen i typ 20 min. Haha men kul hade vi iaf!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194370465.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194370489.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194370602.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194370605.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_194370627.jpg" class="image">


Morniii

Godmorgon!
Nu ligger jag i sängen och vaknade för kanske 30 min sen :) ska snart upp och äta frukost för att sen börja fixa mig :)


I'm sexy and I know it


T o d a y

Idag har jag på mig det här!

Tröja/ "abercrombie" Jeans/DrDenim


Trött

Hej!
Nu har jag precis kommit hem. Var som sagt på gymet i kanske 1h 30 min sen har vi haft "vattenkrig". Jag ska snart ta ett bad och sen så kommer mamma och dom andra hem med Thai mat :D jag blir hemma ikväll för jag är jätte trött och helt slut. Men blir massa inlägg ikväll så det är ju bra! ;) kommer göra en sån där lista när man svarar på frågor, tycker själv det är kul att läsa så hoppas ni också gör det!


Träna

Tjenixen! Tänka att jag ska blogga lite nu och speciellt nu när Mickis är sjuk! Krya på dig och hoppas du kan komma imorgon! :D <3 :*

Jag har iaf precis varit på stan med Hanna och Millan. Vi köpte present och fikade. Haha efter så gjorde Hanna massa sjuka saker! Berättar sen. Jag ska snart springa upp till Ica och möta Millan och Tove för vi ska till gymet. Efter det åker jag kanske hem och sen träffar kompisar eller så tar jag det bara lugnt ikväll! :)


Svar från läkaren

Åh yes!
Kan det aldrig ta slut! det här var ju iaf skönt att få veta så slipper jag oroa mig för det. Men nu ska jag till Spirometriundersökningen också. Hahaha fattar inte vad som hänt med mig?.. säkert från allt jag haft när jag var liten med hjärtat ♥

stan, pappa, åt

hej!
Nu är jag hemma och är jätte trött!
Varit på stan med mamma för att leta efter jacka men hittade ingen idag :/
dock la jag undan en. Jackan kom från Masimo Dutti :)
Fick iaf med mig 3 st bh:ar ^^ När jag kom hem gick jag till pappa för att hämta lite pengar till imorgon.
Jag gick sen till mamma min och åt med familjen.
Nu ska jag snart gå och göra mig klar inför kvällen för jag är såå trött.

Säger nog God Natt här!

(jag ska lämna tillbaka den i mitten. Fotade bara "färgerna" för det känns så "omoget" om jag lägger ut hela skiten)



Mobilblogg

På stan nu och ska snart ringa mamma Nu ringer hon, nu har vi snackat klart ;) men jag kramar nog in några inlägg till ikväll så ni får ha det gött så länge :)

Två bilder som jag tog för 5-10 min sen!
Inte den finaste men det får duga


Vrålgott

Nu ska jag springa ner på stan för att möta upp mami. Försökte plugga med jag fattade inte så får fråga imorgon. Men städa funkade så nu är det gjort iaf! skönt ;) typ..
Ni måste lyssna på den här låten! jag älskar den!
KingQueen- Be your best
Här är en bild på mig och mami när vi var på Mallorca med familjen, snart 1 år sen ♥
Här är några fler låtar som jag tycker är ganska bra! :D
Nicki Minaj- Super Bass
Justin Boeber- Never let you go
Justin bieber- Favorite Girl

Blus & Lockar

det här bar jag idag!
Linne/zoul  Blus/Lexington  Kofta/ Bik Bok  Jeans/DrDenim  Skor/Converse
och till det Lockar i håret! ♥
hehe jätte ful bild men jag tog den på morgonen när jag hade tåkigt

Min helg!

Haha om ni undar varför jag skrivit dagarna på engelska så är det för att det inte finns å,ä & ö.
och "k" på mickis namn glömdes där ;)



Men såhär kommer väl min helg mer eller mindre se ut!

Fredag alltså imorgon så kommer jag, Hanna, Nike, Millan och Mickis gå ner på stan efter skolan för att köpa present. Sen kommer jag nog vara med dom ett tag och förmodligen så träffar jag Lovisa och dom andra på kvällen.

Lördag så kommer jag i stort sett bara var med kompisarna då också! På morgonkvisten sådär runt 10 så kommer nog Mickis hit. Vi möter sen upp dom andra tjejerna och så går vi hem till någon och fixar oss lite fort. Vet inte om det också blir hos mig så det får vi se. Sen åker vi iaf ut till Nacka hem till Miles. Efter det senare fram mot eftermiddag/kvällen så ska jag nog träffa Maja min Maja! (Maja Kapanen) Hon kanske sover här eller nått? we will see! Men om hon gör det så tycker jag att vi typ ska på bio eller hyra film eller nått!

Söndag ifall Maja kanske sovit hos mig så ska vi nog åka och bada på förmiddagen om jag inte skulle på typ Konfa sak? men det tror jag inte :) Men jag är nog med Maja söndag också om vi som sagt sleepar over ;) Vid typ 18 tiden så ska jag och min syrra åka och möta brodern vår för att sedan gå ner till Berns där hans studentskiva ska hållas. Jag får dock bara vara med på middagen eftersom det är 18 års gräns sen :/ Kanske lika bra för jag måste få in lite plugg på schemat också!

Hoppas ni får en grym helg för det ska iaf jag ha!

känslan när man kommer hem så är juicen slut!

Hej
Atm så sitter jag och äter Mellis. Har som sagt varit i skolan idag men fick håltimme sista lektionen. Dagen har varit bra och gått ganska fort. Fast med det menar jag inte att lektionerna har varit roliga!
Nu ska jag kasta in lite inlägg och sen så måste jag göra läxan samt städa. Klockan 17 ska jag möta upp mamma på stan för vi ska kolla på jacka och köpa lite underkläder too moi ^^
Kommer snart göra ett inlälgg om hur min helg kommer se ut! Den ska bannemig (lät som min lärare där) bli grym! Efter en kanske inte så strålande vecka så s k a jag göra min helg toppen! ska ju vara med mina finaste vänner & kusiner ♥
(mobilen håller på med någon programuppdatering så jag får inte över bilderna! :( fixar det så fort det går!)








Satteh.. det var ju bara att sätta igång med att pressa egen juice..
nej det är inte smör det är philadelfia tror jag det heter ^^
HAHAHA garvar för mig själv, fattar inte varför jag lägger upp bilder på mat, men men bästtre än inge ting! :D

Sova nu

Nu ska jag försöka få bort alla tankar och få mig lite sömn. Allt fixar sig nog, jag vet att det kommer det! Just nu vill jag ha lov, helg så man får komma bort från allt och träffa mina fina kusiner/kompisar <3

Du är min finaste underbara sis! Love you!


Jag vill försvinna och komma tillbaka om 2 månader

Just nu är mitt liv helt kass. Jobbigt i skolan, jobbigt hemma pga flytt och skit sen så skulle jag kanske åkt till Grekland om någon månad eller två men nu ska dom andra åka och inte jag.
Vi har precis varit i nya lägenheten och tittat och det känns jätte jobbigt med det blir nog bra till slut ska vi se. Kvällen har också varit ganska dålig för jag har bara gråtit mer eller mindre. Men mamma har försökt att uppmuntra mig med massa olika små knep och efter att jag legat i hennes famn ett tag så ska vi gå upp och fika med dom andra och såklart tappar jag glaset och allt i golvet. Just då när jag inte hade någon ork kvar. Det känns som om allt ska hända mig just nu. Om skolan är jätte jobbig imorgon och om jag bara blir ledsen så kommer jag att gå hem. Som tur är har jag mina fina vänner som finns för mig!
Efter skolan så går jag och möter mamma så ska vi gå och kolla efter en ny jacka till mig. Sen ska jag kanske till gymmet. Godnatt och Hoppas eran dag har varit betydligt bättre än min.

Hade iaf på mig det här idag.


Vänner är som sylten på livets gröt

Nu ska jag göra ett inlägg om min fina vän Michaela.
Jag har känt henne i snart två år och hon är underbar. Första gången jag träffade dig så var det mest lite blickar som skickades men det va helt fel. Sen dess har jag lärt mig att man inte kan dömma någon när man inte ens känner personen. Dock blir det oftast så.. :( Men sen lärde jag känna dig och jag är sååå glad att jag träffade dig Mickis. Du är rolig, snäll och ställer alltid upp vad det än är och helt klart bäst. Jag finns alltid här precis som du funnits där för mig när det varit något. Jag älskar dig Michaela!

(tyvärr har jag typ alla bilder på min data:( )

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_193959954.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_193959955.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_193959957.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_193959959.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1112299/images/2012/pic_193959995.jpg" class="image">


Baby Doll

Måste bara förtydliga en grej om förra inlägget. Jag menar verkligen inte att det är fel på mina klasskompisar, några kanske ;) nej men nej nej! dom är underbara och alla kan ju inte alltid vara änglar hela tiden om man säger så ;) verkligen inte jag heller! Fast ibland skulle det vara grymt om jag fick vara en av killarna i klassen. Dom bryr sig inte om typ "bråk" och verkar ha det så sjukt nice! Jag älskar dom ;)

Det som gjorde allt skratt på matten var den här ↓


Hahaha bara jag som seriöst tycker att den är bra!
Jag Tyckte han var c00l ;) Laddad för stan!

För Mickis skull! ;)

Hej!
Jag har lovat min kära vän Mickis att kasta in lite inlägg och eftersom hon är så underbar och alltid ställer upp för mig så ska jag göra det!

Min dag har varit både ja och dålig. Det som var va var väl matten men Hanna, garvade så vi började gråta. Sen har det även varit roligt att vara med Mickis lite extra idag!! Ska faktiskt göra ett inlägg om henne ikväll! Men det dåliga har väl varit allt skit i skolan. Som det är just nu så trivs jag inte så bra :/ Om jag ska vara ärlig så det ändå som gör så att jag ändå trivs är rasterna när jag får träffa G!! Den klassen är grym, alla är så glada och underbara där! Fast jag är ju mest med Mickis och Millan och dom för dom är À W E S O M E ! :D men mer om det sen. Nu ska jag ta mig en eller två mackor och sen logga in på datan.
Här Hahahaha är två bilder från när jag och Hanna pluggar kemi, dock bara jag på bilderna :( Min outfit och allt kommer om ett tag :)


Baka på pinne

ni som läser min blogg, vrf!? jag bloggar ju inte ens, eller ibland händer det men nej jag ska nog skaffa lösen för tycker ju synd om er!  Men bara för det så ska jag slänga in ett eller två inlägg nu.

Min helg!
Fredag

I fredags efter skolan så gick jag och Tove ner på stan pga en sak, HAHAHA dör det var iaf skitkul. Vi mötte upp Maja vid tuben och var med hennes också. Sen stack jag hem för att dusha och fixa mig. Lovisas mamma kom och hämtade upp mig vid 20? Hahaha fick trycka i mig maten. Hon skjutsade iaf oss för vi skulle träffa massa kompisar. Kvällen blev lyckad och alla var helt hyper och, ja ;) Vid typ 24 åkta jag och Lovisa till nacka och sov sen hos henne. Kollade på BB, åt chips, drack cola och allt tills jag somnade, när hon snackade med mig!









Lördag
Vaknade hos lovisa med att hon kom in och sjöng/skrev vid typ 10-11. Vi gick upp hon var glad 15 min senare hon mådde piss så jag va med Maja nä hon vakna. Och typ alla andra små varelser som lever där, jag bor där! Hela familjen tog en prommmmis upp till huset men vi fick inte gå in då för dom höll på att sätta upp tapeter i Majas rum (haha juste har inte sagt Majas, Lovisas och ja hela familjen håller på att bygga ett nytt hus!! :D )
så jag och Lovisa gick runt på gården och snackade om alla minnen och alla lekar vi gjorde där när vi var små. Haha vi är söta. Sen åkte fick jag skjuts (stavas det så?) hem av min moster. Haha kom försent hem så alla hade redan hunnit sticka till.. ? min syrra tror jag, för jag glömde säga att jag ville me! Jag ställde mig iaf och bakade chokladsnittar! Hahaha no life.. Myste tittade på BB och sen kom alla och då var det mello!







Såhär har väl min helg sett ut, Idag har jag varit ute och gått, dushat, tittat på BB och ska snart göra mig iårdning för att senare åka iväg på kalas/fest! Hehe ed familjen dårå ;)

RSS 2.0